KETO Pica

KETO Pica

Porcija 2 asmenims

INGREDIENTAI

Picos padui:

  • 4 kiaušinių
  • 175 g mocarelos

Picos priedams:

  • 3 šaukštų pomidorų pastos
  • 1 šaukštelio malto džiovinto raudonėlio
  • 150 g mėgstamo sūrio
  • 40 g saliamo
  • keletos alyvuogių

GAMINIMO EIGA
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki 200 C.
  • Pasigaminkite picos padą: mocarelą išlydykite garų vobelėj arba mikrobangų krosnelėje. Dubenyje išplakite kiaušinius ir suberkite išlydytą, bet jau kiek pravėsusį sūrį. Gerai išmaišykite.
  • Mentele tepkite gautą tešlą ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
  • Kepkite orkaitėje 15 minučių, kol picos padas taps auksinės spalvos. Išimkite ir palikite atvėsti kelioms minutėms.
  • Padidinkite orkaitės temperatūrą iki 225 C.
  • Ant pado paskirstykite pomidorų pastą ir pabarstykite raudonėlio. Uždėkite saliamį, sūrį, alyvuoges.
  • Kepkite 5-10 minučių, arba tol, kol pica taps auksinės spalvos.

Pagardinkite picą šonine ar Parmos kumpiu! Ragaukite su česnakiniu majonezu arba apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

MAISTINĖ VERTĖ

1 Porcija: 1043 kcal.
Angliavandeniai – 5g.
Baltymai –  53g.
Riebalai –  90g.
Pirkinių krepšelis
Į viršų