KETO Pica

Porcija 2 asmenims
INGREDIENTAI
Picos padui:
- 4 kiaušinių
- 175 g mocarelos
Picos priedams:
- 3 šaukštų pomidorų pastos
- 1 šaukštelio malto džiovinto raudonėlio
- 150 g mėgstamo sūrio
- 40 g saliamo
- keletos alyvuogių
GAMINIMO EIGA
- Įkaitinkite orkaitę iki 200 C.
- Pasigaminkite picos padą: mocarelą išlydykite garų vobelėj arba mikrobangų krosnelėje. Dubenyje išplakite kiaušinius ir suberkite išlydytą, bet jau kiek pravėsusį sūrį. Gerai išmaišykite.
- Mentele tepkite gautą tešlą ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
- Kepkite orkaitėje 15 minučių, kol picos padas taps auksinės spalvos. Išimkite ir palikite atvėsti kelioms minutėms.
- Padidinkite orkaitės temperatūrą iki 225 C.
- Ant pado paskirstykite pomidorų pastą ir pabarstykite raudonėlio. Uždėkite saliamį, sūrį, alyvuoges.
- Kepkite 5-10 minučių, arba tol, kol pica taps auksinės spalvos.
Pagardinkite picą šonine ar Parmos kumpiu! Ragaukite su česnakiniu majonezu arba apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
MAISTINĖ VERTĖ
1 Porcija: 1043 kcal.
Angliavandeniai – 5g.
Baltymai – 53g.
Riebalai – 90g.